Delavnica za kateri koli konjev in jahačev problem

Delavnica za kateri koli konjev in jahačev problem

3971
438
SHARE

 

Vabimo vas na prvo letošnjo delavnico z naslovom Delavnica za kateri koli konjev in jahačev problem, ki bo potekala 21.1.2017 na Gradu Prestranek, s pričetkom ob 9.uri.

Delavnico bodo tokrat vodili kar trije izvajalci, Gal Grahelj, Jure Ponikvar in Aljaž Urbiha. Vsi trije imajo veliko znanj in izkušenj s področja ujahavanja konj, reševanja različnih problemov in psihologije konj.

Na delavnici bomo spremljali reševanje problemov pri šestih različnih konjih. Če imate z vašim konjem kakršne koli težave, bodisi nalaganje na prikolico, nemirnost med sedlanjem, nemirnost med zajahanjem ali pa ima vaš konj različne strahove, ki jih ne znate definirati in odpraviti, je delavnica enkratna priložnost za vas in vašega konja. S konjem se ne bodo ukvarjali le izvajalci delavnice, tudi lastniki se boste naučili spopasti s težavo. Poleg praktičnega dela s konji bo čas tudi za vaša vprašanja.

Delavnica je namenjena vsem, ki jih zanima psihologija konj ter vsem, ki si želijo naučiti pravilnega pristopa k različnim težavam in strahovom, ki jih imajo konji. Vljudno vabljeni vsi jahači tako angleškega kot vestern jahanja, ljubitelji konj, terenski jahači in lastniki konj.

Prijava konj: Vsi, ki imate s konjem katero koli težavo in bi jo želeli rešiti s pomočjo Gala, Jureta in Aljaža, svojega konja čim prej (najkasneje do 18.1.2017) prijavite na e-mail naslov: izobrazevanje@siqha.si. Poleg zapišite vaše in konjeve osnovne podatke ter na kratko opišite težavo s katero se soočate. Konja mora nujno spremljati ID z neg. IAK!

Cena za udeležbo s konjem:
• 40€/ konja za člane SIQHA (v ceno je vključen tudi boks),
• 60€/konja za nečlane SIQHA (v ceno je vključen tudi boks).
Cena za poslušalce- gledalce:
• 15€/ člani SIQHA,
• 25€/nečlani SIQHA.

Vljudno vabljeni!

438 KOMENTARJI

  1. FUE

    […]Wonderful story, reckoned we could combine several unrelated information, nevertheless genuinely really worth taking a look, whoa did a single study about Mid East has got much more problerms also […]