GRAVIRANJE IN ŽGANJE KONJSKIH MOTIVOV

GRAVIRANJE IN ŽGANJE KONJSKIH MOTIVOV

2715
0
SHARE

Moja strast do ustvarjanja mi je bila dana v zibko. Pred sedmimi leti pa me je ljubezen pripeljala iz Kranja v Trbovlje, k mojemu bodočemu možu Simonu, ki pa je vso to ustvarjalno željo le okrepil in me spodbudil k ustvarjanju. Povod za moje ustvarjanje je tako prav on, ki me je nekaterih tehnik risanja tudi naučil in mi pokazal tudi drugačne načine ustvarjanja. Tako sem spoznala tehniki žganja v les s pirografom in graviranja v steklo z diamantnimi svedri, ter se takoj popolnoma zaljubila v ta dva načina izražanja strasti do umetnosti. Zato je danes to »moje delo«, večje projekte pa izvaja Simon.

Ker so moja največja strast v življenju konji (trenutno imava štiri), se ta strast izraža tudi v mojih izdelkih. Najraje namreč graviram ali žgem konjske motive. Pri vsem tem ustvarjanju pa me navdušuje ravno to, da je vsak izdelek unikat, da se lahko popolnoma prilagodim željam naročnika ali svojemu trenutnemu razpoloženju, da je neskončno možnosti za izdelek, ki si ga nekdo zaželi imeti. Lahko se izbirajo motivi, tehnike izdelave, material (les ali steklo) se lahko izbira popolnoma po željah naročnika, pri barvah pa je tako ali tako ogromno možnosti za izbor. To je tisto, kar moje izdelke naredi tako drugačne od ostalih, tista nota osebnosti in ročnega dela, ki se izraža v končnem izdelku in je enostavno nezamenljiva s tovarniško izdelanimi izdelki ali izdelki, ki so narejeni po principu »sitotiska«. Prav tako pa je zanimivo to, da se z naročnikom lahko osebno spoznam, se dogovorim o potankostih in vmes tudi kakšno stvar spremenimo ali celo dodamo, da je končni izdelek res po pričakovanjih kupca.

Določenim ljudem osebna nota pri izdelkih ne igra velikega pomena, veliko pa je tudi ljudi, ki si želijo nekaj drugačnega in osebnega, nekaj kar bodo imeli le oni in nihče drug. Tisti ljudje se za izdelek po želji obrnejo name. Vsako naročilo se trudim narediti v čim krajšem možnem času, in vedno do roka, za katerega se dogovorimo s stranko. Glede cen je pa vedno tako, da je za nekoga stvar draga, za drugega pa ne, vendar vseeno mislim, da tudi določene cene niso predrage, saj je v končni fazi to unikaten in ročno izdelan izdelek, ki nosi veliko strasti in ljubezni ter osebne note v končnem izdelku, kar pa potrjuje tudi vedno več zadovoljnih naročnikov.

Za vse dodatne informacije želje in naročila pokličite ali pišite na;

Tanja Rotar, rotar.tanja@gmail.com  030/661-458
Simon Osenjak, simon.osenjak1@siol.net   030/324-354
POMEMBNO! : Za koriščenje 10% popusta nas obvestite, da ste za nas izvedeli preko
Slovenskega konjeniškega portala www.konji.com