Kako prodati konja?

Kako prodati konja?

839
0
SHARE

V vsakdanjem življenju se srečujemo z nakupom ali prodajo stvari naj so to osnovne življenjske potrebščine, avtomobili včasih celo konji.

Novo Zelandka, Karen je pred nekaj dnevi objavila oglas, da prodaja konja. Oglasilo se je kar nekaj zainteresiranih kupcev, manjkalo pa ni tudi “firbcev”, ki so začeli postavljati dokaj smešna vprašanja.

Karen je lastnica Brookby Heights International, kjer dnevno skrbi in trenira konje. Velikokrat jo potencialni kupci, ki niso samo domačini, temveč tudi iz drugih celin prosijo naj posname gibanje konja pod sedlom ali pa skok čez ovire ipd. Doživela je že marsikaj vendar pa jo so jo nekatere zahteve presenetile in spravile v smeh. Še nikoli ni prejela zahteve kot je bila tale: “Posnamite mi konja, kako stoji na mestu zavitega v ogrinjalo, pri vetru vse do 90km/h. Želim se prepričati, da ga ne moti veter in plapojoča “pižama.”

(Video si lahko ogledate na: http://www.horseandhound.co.uk/news/seller-creates-hilarious-videos-inspired-buyers-bizarre-questions-623453 )

“Meni se je zahteva zdela smešna a sem kljub temu začela razmišljati kako bi to izvedla. Porodila se mi je ideja in tako sem konju v privezu nadela zimsko odejo, in vanj začela pihati s sušilnikom za lase in ventilatorjem,” je za Horse & Hound povedala Karen.

Karen je pri teh vprašanjih začela uživati in kmalu se je odločila, da bo na nekatera vprašanja kupcem in “firbcem” začela odgovarjati kar s kratkimi videi, katere je želela narediti čimbolj zanimive in smešne.

Ker se je zelo pogosto pojavljalo vprašanje:”Kako se konj obnaša v bližini otrok?” je Karen posnela video kjer je v manežo postavila pravo malo otroško igrišče.

(Video se nahaja na sledeči povezavi:

http://www.horseandhound.co.uk/news/seller-creates-hilarious-videos-inspired-buyers-bizarre-questions-623453 )

Karen konja še vedno prodaja in iz dneva v dan išče nove ideje kako kupcem odgovarjati na vprašanja preko smešnih video posnetkov.