Ko člani delijo izkušnje – Vse o rejski razstavi

Ko člani delijo izkušnje – Vse o rejski razstavi

701
1
SHARE

KDAJ: 30. september ob 10:00 – 15:00
KJE: Circus Kamnik, Novi trg 43a, 1241 Kamnik

Se pripravljate na rejsko razstavo? Mi pa za vas pripravljamo prav posebno brezplačno delavnico, ki je namenjena vsem, ki si želite sebe in svojega konja predstaviti v najlepši luči.

Delavnica bo potekala v soboto, 30.9. ob 10 uri v poslopjih Cirius Kamnik (Novi trg 43a, Kamnik). Z nami bosta svoje izkušnje delila naša aktivna člana Janez Kastelic (JK Paint Horses) in Marko Vašcer (Vascer quarter horses), ki imata vrsto let izkušenj s treningom in razstavljanjem konj, pohvalita pa se lahko tudi z izredno lepimi rezultati. Pomoč pri vodenju jima bosta nudila njuna konja, ki sta pripravljena in naučena za rejsko razstavo – kako dobro, pa boste lahko tudi sami preizkusili, seveda pod vodstvom Janeza in Marka! 😉 Tako boste videli kje so vaše šibke točke, doma pa boste lahko vse preizkusili s svojim konjem!

Na delavnici se bomo pogovarjali o sami rejski razstavi – kaj je rejska razstava?, zakaj je pomembna? in kaj se tam sploh ocenjuje?

Podrobno bomo pogledali kako se konja pripravi na razstavo, kako se ga tam pravilno postavi in kaj sodnik vse ocenjuje in upošteva. Seveda smo v paru tudi mi, zato je pomemben tudi naš izgled in naša postavitev med samim razstavljanjem.

Člana bosta z vami delila kako konja pripravita ona dva – fizično, psihično, kako ga trenirata in kako ga predstavljata na sami razstavi. Zagotovo ima vsak od njiju kakšen nasvet, ki ga ne moremo zaslediti v knjigah!

Na koncu bo seveda čas za vsa vaša vprašanja!

Delavnica je namenjena vsem, ki želijo svoje konje pokazati na raznih razstavah ali prireditvah, saj vam lahko prinese kakšno točko več pri oceni. Namenjena pa je tudi vsem, ki si želijo izboljšati samo vodenje in odnos s konjem.

Veselimo se vašega obiska!

1 KOMENTAR

  1. Kreditne in financiranje projektov v kratkem roku (borut.martin@gmail.com)

    Nudim posojila vse iskren in pošten, tiste, ki potrebujejo. Lahko vam posojila od 5000€ do 350.000€ ali še bolj zavedajo, da smo FSBO moj obrestna mera je zelo pravilno, se giblje med 3 % leto ne glede na znesek zahtevane, cas trajanja odplacevanja 1do 20 let na odvisno od zneska posojila.
    Pišite mi za vaše potrebe po financiranju posojilo uporabi, sem na voljo.
    Ne oklevajte, kontaktirajte me po e-pošti za vec informacij ce vi potreba to email: borut.martin@gmail.com
    WhatsApp: +33789770894