Neustrašni raziskovalec :)

Neustrašni raziskovalec :)

1291
0
SHARE

Le kdo potrebuje hlev?

Po orkanu Xaver, ki je pustošil po severni Nemčiji meseca decembra, se je tamkajšna prebivalka odločila pomagati in ponuditi dom prebivalcu opustošenega kraja. Zakaj je novica nekaj posebnega? Zato ker je ta srečnež 3 leta star arabski konj.

Stephanie Arndt je decembra leta 2013 zaradi orkana, ki je pustošil vse za seboj, dom ponudila 3 letnemu konju po imenu Nasar. Ker ji je štirinožni sivec tako zelo zlezel pod kožo, se je odločila, da bo konja kar obdržala in mu del svojega bivalnega prostora v hiši namenila njemu.

Novica je postala senzacija zato sta kaj kmalu dobila poseben obisk. Namreč na ranču v Holtu ju je iz Huffpost-a obiskal fotograf po imenu Carten Rehder kateremu sta dovolila da je zmotil njuno idilo.

Skozi celotni obisk fotografa je Nasar pridno romal po svojem novem domu in Carstenu kazal česa se je že naučil in v čem najbolj uživa.

Nasar je fotografa pričakal na vhodnih vratih.
Naučil se je igrati klaviarture.
Ko konča z igranjem, postane zelo žejen. Najraje ima pomarančni sok kar iz kozarca. 🙂
Čas je da preveri ali vsaka dlaka stoji na svojem mestu.
Sledi raziskovanje skritih kotičkov….
…in šepetanje skrivnosti.
In še zadnja slika za fotografa, pred dnevnim počitkom.

 

Na priloženi povezavi si lahko ogledate celotni video posnetek neustrašnega 3 letnega raziskovalca: http://www.huffingtonpost.com/2014/02/10/horse-lives-in-house-germany_n_4762942.html