Najstnica pretepla konja, posnetek pa si je ogledalo 2 milijona ljudi

Najstnica pretepla konja, posnetek pa si je ogledalo 2 milijona ljudi

34499
0
SHARE

Kruta najstnica se je neusmiljeno spravila nad ubogega ponija, posnetek na facebooku pa je gledalo več kot 2 milijona ljudi.

Chloe Morgan, ki je stara 18 let se je z bičem neusmiljeno spravila nad ponija, njena prijateljica pa je okrutno dejanje posnela in objavila na facebook, poleg pa napisala “NEKAJ ZA ZABAVO!”.

34 sekunde dolg posnetek, ki se nahaja tukaj, prikazuje kako je poni njastnico vrgel s sebe med tem ko je bil privezan na kratko vrv. Po padcu se je najstnica razjezila in ponija pretepla z bičem, družinski prijatelj in soprog lastnice ponija, pa je njene udarce še podkrepil z brco.

Posnetek je prišel v roke organizaciji imenovani RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals), ki se bori proti mučenju živali ter okrožnemu sodišču po tem ko je prejel več kot 20.000 pritožb o okrutnem ravnanju z živaljo.

18 letna Morgan je svoje dejanje zagovarjala kot vzgojni ukrep s katerim je želela konja obvladati. Predstavniki organizacije RSPCA so povedali, da je video na socialnem omrežju naletel nad zgražanje, saj je na posnetku jasno vidno, da je poni skozi celotni video posnetek prestrašen in zmeden.

Oba, tako Morgan in soprog lastnice William, sta bila kaznovana. Morgan je v zavodu za prevzgojo dobila 3 mesečno kazen, William pa 4 mesece. (Si morate mislit??? )

Predstavnik organizacije RSCPA, Keith Hogben je povedal, da je nad dejanjem zgrožen še toliko bolj, saj je bil posnetek na facebook dodan za zabavo in smeh. 🙁

Vir: Mirror, 2017: http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/cruel-teenage-girl-who-whipped-9959336