Otvoritev otroškega igrišča, indijanska zabava, vodeno jahanje!

Otvoritev otroškega igrišča, indijanska zabava, vodeno jahanje!

731
0
SHARE

KDAJ: NEDELJA, 25. junij ob 9:00–19:00
KJE: Konjeniški cnter Celje,
Lopata 43, 3000 Celje

Dragi otroci in starši!
Konjeniški center Celje predstavlja najaktraktivnejše Otroško igrišče v mestu!

V Konjeniškem centru Celje se bo v nedeljo, 25. 6. 2017, od 9. ure dalje odvil dogodek v sklopu katerega bodo ob 11. uri slavnostno odprli novo otroško igrišče. Organizatorji so pripravili spremljevalni program za obiskovalce. Na voljo bo: ježa konj, druženje z Ameriškimi miniaturnimi konji, vožnje s kočijoindijanska glasbeno-plesna predstava, izdelovanje perjanic in bojne poslikave obrazov za najmlajše.

V popoldanskem času, od 15. ure dalje, pa bo v Centru potekalo tekmovanje v vseslovenskem vodenem jahanju najmlajših jahačev iz različnih jahalnih šol in izbor za najbolj urejenega ponija.

Zaradi vedno večjega obiska so se v Konjeniškem centru Celje odločili, da z letošnjim poletjem razširijo otroško igrišče, s čimer bodo zadovoljili raznoliko otroško igrivost, saj bo združeval več kot 10 različnih igral, med drugim tudi zip-line žičnico, skrivnostni konjeniški grad, trim steza z mostički, stebrički in gredmi, sodobno vrvno gugalnico in druga igrala. Igrala bodo v celoti izdelana iz naravnega eko lesa s čimer skušajo v Centru slediti svojim trajnostnim usmeritvam in ta topel, naravni material približati najmlajšim.

V Centru so primerno posodobili tudi prometni režim za dogodke in vikende, saj so s postavitvijo zapornice uveljavili območje brez prometa okoli otroškega igrišča in v neposredni okolici centra, s čimer lahko obiskovalci in otroci zdaj še bolj brezskrbno uživajo.

PROGRAM:

  • 9:00 zbor otrok in pozdrav
  • 9:30 začetek predstave indijanska vas
  • 10:00 brezplačna ježa konj za obiskovalce
  • 10:10 konec predstave
  • 10:20 začetek delavnic izdelava perjanic in poslikava obraza
  • 11:00 konec delavnic
  • 11:00 otvoritev otroškega igrišča / pozdrav obiskovalcem in otrokom, prerez traku
  • 12:00 brezplačna ježa konj za obiskovalce
  • 12:30 brezplačne vožnje s kočijami za obiskovalce
  • 15:00 Vodeno jahanje

Po dopoldanskem delu pa se bo ob 15:00 v Konjeniškem centru odvilo tekmovanje v Vodenem jahanju za otroke! Vabljeni, da si ogledate nadebudne mlade jahače na njihovih prelestnih konjičkih.

Da bodo trebuščki polni bodo na voljo slastne tortice in osvežilna poletna pijača. Za tiste pa, ki se hitro utrudite, ali pa boste prišli samo malo pokukat dogajanje, vas tam čaka tudi terasa z ležalniki. 🙂

Vse aktivnosti in vsebine so BREZPLALČNE!

V primeru slabega vremena (dežja), bo dogodek prestavljen.

Prisrčno vabljeni, ne bo vam žal! 🙂