Pravilno lonžiranje – delavnica pod vodstvom Barbare Boben

Pravilno lonžiranje – delavnica pod vodstvom Barbare Boben

4455
294
SHARE

Vabimo vas na delavnico z naslovom Pravilno lonžiranje, ki bo potekala 17.9.2016 na Ranču Bloke, s pričetkom ob 10.uri.

Delavnico bo vodila izkušena in licencirana inštruktorica angleškega jahanja Barbara Boben, tekmovalka v preskakovanju ovir in western disciplinah, učiteljica angleškega in prav tako western jahanja. Barbara se poleg vsega naštetega ukvarja tudi z ujahavanjem konj in korekcijo le teh.

Na delavnici se bomo učili in izboljšali svoje znanje o lonžiranju konj. Barbara nam bo predstavila različne vrste in namene lonžiranja, prevezovanja in vpenjanja. Spoznali bomo tudi kako lahko dolžina lonže vplivata na naše delo s konjem.

Če se želite naučiti česa novega ali pa znanje le utrditi, je delavnica edinstvena priložnost za vas in vašega konja! Tokratna delavnica je tudi odlična priložnost za konje in lastnike konj, ki se nameravajo udeležiti rejske razstave v mesecu oktobru, kjer je na zahtevo ocenjevalca potrebno konja predstaviti tudi na lonži.

Število konjev je omejeno (2 konja), zato se čim prej prijavite. Poleg praktičnega dela s konji bo čas tudi za vaša vprašanja.
Delavnica je namenjena vsem, ki jih zanima delo s konji in njihova psihologija, vsem, ki se želijo preizkusiti v nečem novem ali pa svoje znanje le utrditi in izboljšati. Vljudno vabljeni vsi jahači tako angleškega kot vestern jahanja, ljubitelji konj, terenski jahači in lastniki konj.

Prijava konj: Vsi, ki bi se delavnice želeli udeležiti s svojim konjem, se prijavite (najkasneje do 14.9.2016) na e-mail naslov: izobrazevanje@siqha.si. Poleg zapišite vaše in konjeve osnovne podatke. Konja mora nujno spremljati ID z neg. IAK!

Cena: 25€/ konja
Cena za poslušalce/gledalce:
– 10€ člani SIQHA
– 20€ nečlani SIQHA

Vljudno vabljeni!

 

Gostitelj : SIQHA

 

Vir- SIQHA

294 KOMENTARJI

  1. Click Here

    […]Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated information, nonetheless definitely really worth taking a search, whoa did one particular study about Mid East has got more problerms also […]

  2. Click Here

    […]Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated information, nonetheless definitely really worth taking a search, whoa did a single learn about Mid East has got a lot more problerms as well […]

  3. FUE

    […]Wonderful story, reckoned we could combine several unrelated data, nonetheless really really worth taking a search, whoa did a single study about Mid East has got far more problerms at the same time […]