Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Spletno stran www.konji.com (enako velja za vse ostale domene, ki preusmerjajo obiskovalce na www.konji.com, kot je to konji.info, konji.si itd.) Neosun Primož Plohl s.p.  s sodelavci. Informacije podane na tej spletni strani so zgolj informativne narave. Vzdrževalci spletne strani www.konji.com ne odgovarjamo za nobeno škodo, ki bi bila posledica uporabe informacij podanih na tej spletni strani. Prav tako ne odgovarjamo za vsebino, ki se nahaja na odhodnih povezavah objavljenih na teh spletnih straneh.

Obiskovalci spletne strani www.konji.com se obvezujete, da s svojimi vpisi ne boste škodovali ostalim uporabnikom, vpisovali neresničnih podatkov, širili nestrpnost in izvajali ostala dejanja, ki so v nasprotju z Ustavo Republike Slovenije in splošnimi družbenimi normami, ne smete tudi na kakršen koli način poskušati zlorabiti dostopa in/ali podatkov na spletni strani www.konji.com. V okviru tehničnih možnosti si bomo vzdrževalci spletne strani  www.konji.com prizadevali, da bo storitev dosegljiva vsem in da bodo podatki zaščiteni na najboljši možni način.

V primeru kršitev bodo neustrezni vpisi odstranjeni, uporabniku pa onemogočen dostop do spletne strani.

Podatkov objavljenih na spletni strani www.konji.com ni dovoljeno kopirati, objavljati na drugih spletnih straneh ali kakor koli drugače uporabljati brez danega pisnega dovoljenja s strani www.konji.com.

Nakup izdelkov iz naše spletne trgovine poteka v sodelovanju s spletno trgovino “Barvni tisk”, ki se nahaja na naslovu www.ponudba.info. Pogoji poslovanja in nakupa so objavljeni na njihovi spletni strani in veljajo tudi za izdelke, v naši spletni trgovini.

Spletna stran www.konji.com je trenutno v “beta verziji”. Možne so slovnične in funkcijske napake. Za vsak predlog, opombo in konstruktivno kritiko vam bodo vzdrževalci spletne strani zelo hvaležni.

Spletno stran želimo vzdrževati na način, da obiskovalcem nudi enostavno uporabo in zagotavljanje želenih informacij. V ta namen uporabljamo ‘piškotke’ (angleško Cookies), majhne tekstovne datoteke, ki se ob obisku naše spletne strani shranijo na vaš računalnik. Ti piškotki ne omogočajo osebne identifikacije obiskovalcev naše spletne strani. S pomočjo piškotkov zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in jih ne uporabljamo za potrebe oglaševanja.

V osnovi obstajajo naslednje vrste piškotkov:

  1. potrebni piškotki, brez katerih spletna stran ne deluje pravilno (npr. shrani izdelke, ki ste jih dali v nakupovalno košarico)
  2. piškotki, ki skrbijo za funkcionalnost spletne strani (spletna stran si zapomni, kateri jezik ste izbrali in vam ga ob ponovnem obisku ponudi sama). Seveda ta piškotek velja samo za našo spletno stran in vam ne sledi na druge spletne strani – tam si morate določeno funkcionalnost nastaviti sami posebej
  3. piškotki, ki skrbijo za razne statistične namene, npr. prikažejo nam katere naše vsebine so največkrat obiskane, kaj obiskovalci ne gledajo itd. Na ta način lahko zagotavljamo boljšo vsebino na naši spletni strani. Te informacije nam seveda ne omogočajo vaše identifikacije in so anonimne
  4. piškotki, ki skrbijo za oglaševanje tretjih oseb. Ti piškotki lahko sporočajo lastnikom katere spletne strani obiskujete, katere oglase si ogledujete ipd. Naša spletna stran ne uporablja teh piškotkov.

Na naši spletni strani trenutno uporabljamo piškotke iz prve, druge in tretje skupine. V primeru uporabe piškotkov iz četrte skupine, si le-te lahko izklopite sami z orodjemm na prvi strani (ali pa uporabite napotke iz spodaj navedenih povezav)  in nam onemogočite njihovo uporabo.
Če želite, lahko v brskalniku popolnoma prepoveste ali dovolite uporabo piškotkov (izbrišete že obstoječe piškotke)  iz naše spletne strani (mogoče boste morali postopek ponoviti ob posodobitvi, menjavi svojega brskalnika, možno je tudi, da v tem primeru naša spletna stran ne bo več delovala oz. je ne boste mogli uporabljati v vseh predvidenih namenih). Kako lahko to naredite v nekaterih brskalnikih, lahko izveste na spodaj navedenih povezavah:

BREZ KOMENTARJEV